Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- اقتباسي از رمان «استفن کينگ» با پيشي گرفتن از «جن‌گير»، پرفروش‌ترين فيلم ترسناک تاريخ سينماي جهان نام گرفت.
به گزارش آريا به نقل از سينماسينما، کمپاني برادران «وارنر» اعلام کرد، فيلم «آن» که به اقتباس از رماني با همين نام نوشته «استفن کينگ» ساخته شده، با عبور از مرز فروش 500 ميليون دلار به رکورد 44 ساله و 441 ميليون دلاري فيلم «جن‌گير» پايان داد و اکنون پرفروش‌ترين فيلم ترسناک تاريخ سينماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين فيلم پيش از اين با فروش 236 ميليون دلاري، رکورد فروش فيلم‌هاي ترسناک را در آمريکا نيز به خود اختصاص داده بود و در بيش از 15 کشور ديگر چون بريتانيا و استراليا نيز رکورددار فروش فيلم‌هاي ژانر ترسناک است.
«سو کرول»، رئيس بازاريابي و توزيع جهاني کمپاني «وانر»اعلام کرد، فروش 500 ميليون دلاري براي هر فيلمي به دست نمي‌آيد و اين فروش براي فيلمي ترسناک تاريخ‌ساز است. عوامل اين فيلم چيزي فراتر از يک فيلم موفق در گيشه ساخته‌اند و موفقيت اين فيلم جهاني و ديدني در سراسر جهان طنين‌انداز شده و همچنان با قدرت ادامه مي‌دهد.
با اين وجود بايد به اين نکته نيز اشاره کرد که فروش 441 ميليون دلاري «جن‌گير» محصول سال 1973 بدون احتساب نرخ تورم است و در سال 2014 فروش ساخته معروف «ويليام فردکين» با در نظر گرفتن تورم، 1.79 ميليارد دلار محاسبه شد. هم‌اکنون «بر بادرفته» با فروش 3.4 ميليارد دلار (با احتساب تورم)، پرفروش‌ترين فيلم تاريخ سينما است.
موفقيت فيلم «آن» در گيشه موجب شده که کمپاني سازنده از ساخت قسمت دوم آن در سال 2019 خبر دهد و کارگردانيِ قسمت دوم اين فيلم را نيز همچون قسمت اصلي «آندرس موچيتي» بر عهده خواهد داشت.
اين فيلم که درباره يک دلقک ترسناک است، بر اساس رماني با همين نام از معروف‌ترين آثار «استفن کينگ» ساخته شده و داستان آن درباره هفت کودک است که در شهر کوچکي با يک قدرت ماورالطبيعه شيطاني رو به رو مي‌شوند که در قالب يک دلقک ترسناک به نام «پني وايز» ظاهر شده است.
«استفن کينگ» خالق بيش از ‌200 داستان کوتاه و حدود 60 رمان در ژانرهاي وحشت و خيال‌پردازي است. کتاب‌هاي او از دهه 1970 تاکنون 350 ميليون جلد در سرتاسر جهان فروش داشته‌اند. کارگردانان بزرگ با اقتباس از رمان‌هاي او فيلم‌هاي بسياري ساخته‌اند. فهرست برخي از اين فيلم‌ها که با بازي درخشان بازيگران نامدار بر پرده رفته از اين قرار است: «مسير سبز»، «رهايي از شائوشنک» و «مه» به کارگرداني «فرانک دارابونت»، «ميزري» به کارگرداني «راب راينر» و «1408» به کارگرداني «مايکل هاف استروم».
اخيرا اقتباس سينمايي «برج تاريک» اين نويسنده با بازي «ادريس البا» و «متيو مک‌کانهي» نيز راهي سينماهاي آمريکا شده است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک

سایت رسمی فدراسیون جهانی تکواندو همانند ماه‌های گذشته رنکینگ المپیکی تکواندوکاران در ماه «مه» رامنتشر کرد که ثبت امتیازات مسابقات بین المللی موجب صعود تکواندوکاران کشورمان شد و در میان المپین ها، ناهید کیانی با یک پله صعود جای «جید جونز» قهرمان پرآوازه جهان را در رده دوم گرفت.

در وزن ۵۸- کیلوگرم گروه آقایان، مهدی حاجی موسائی با جمع امتیازات ۳۲۵.۵۲ امتیاز و بدون تغییر در رده ششم رده بندی ایستاد. در همین وزن ابوالفضل زندی با کسب ۲۱۵.۳۷ امتیاز و یک پله صعود در جایگاه سیزدهم جهان قرار گرفت. متین رضایی در وزن ۶۸- کیلوگرم، با ۲۰۰.۴۰ امتیاز و یک پله صعود در رده شانزدهم ایستاده است. رضا کلهر با وجود دوری از میادین در جایگاه ۴۸ جهان قرار دارد.

در وزن ۸۰- کیلوگرم، مهران برخورداری مرد المپیکی ایران با ۲۴۸.۷۵ امتیازو بدون تغییر در رده نهم ایستاد؛ میرهاشم حسینی با کسب ۱۳۱.۲۵ امتیاز و یک پله صعود در رده بیست و یکم جای دارد. آرین سلیمی دیگر المپین ایران با ۱۷۵.۵۶ امتیاز و بدون تغییر در رده بیست و یکم وزن ۸۰+ کیلوگرم، جای دارد.

در گروه بانوان و در وزن ۴۹- کیلوگرم، مبینا نعمت زاده دختر المپین ایران با ۲۳۱.۷۵ امتیازدر رده نهم ایستاده است. سوگند شیری قهرمان جهان با کسب ۱۳۱.۱۰ امتیاز در رده سی و دوم قرار دارد؛ غزل سلطانی با کسب ۱۰۱.۴۷ امتیازدر جایگاه ۴۷ قرار گرفت. سعیده نصیری هم با ۵ پله صعود و کسب ۸۴.۶۲ امتیاز در رده ۶۲ قرار دارد.

در وزن ۵۷- کیلوگرم، ناهید کیانی دختر المپیکی ایران با کسب طلای تورنمنت آزاد صربستان و ارتقای امتیازاتش به ۴۲۶.۴۳ امتیاز، با یک پله صعود در جایگاه دوم جای گرفت. در وزن ۶۷- کیلوگرم ساغر مرادی با کسب ۹۶.۱۶ امتیاز در رتبه ۴۶ ایستاد؛ سیده نرگس میرنوراللهی با ۹۳.۸۴ امتیاز در رده ۴۷ و ملیکا میرحسینی با کسب ۹۳.۰۹ یک رده بالاتر از میرنوراللهی در این وزن قرار گرفته است. در وزن ۶۷+ کیلوگرم، زهرا پوراسماعیل نیز با ۶۳.۱۴ امتیاز در رتبه ۵۱ رنکینگ المپیکی قرار دارد.

 

منبع: خبرورزشی

دیگر خبرها

  • ببینید | تصاویری ترسناک از سیل مرگبار برزیل
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • گیشه سینماها در هفته دوم اردیبهشت چقدر فروخت؟
  • پارسا پیروزفر یا جواد عزتی؟ | تماشاگران مست عشق، ۵ برابر بیشتر از تمساح خونی
  • رقابت ستاره‌ها در سینما و آغاز اکران یک اکشن
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • تاریخ‌سازی خشن‌ترین دختر ایران در آستانه المپیک
  • بالاترین میانگین مخاطب از آن کدام فیلم است؟/ یک غیر کمدی پرفروش